Benieuwd wat je woning waard is?
Doe de gratis check
Woningwaarderapport

Tips gebruik woningwaarderapport

  • RENTEKORTING - Vergelijk de woningwaarde volgens RWWR met de waarde die bij je bank bekend is. Is je woning meer waard dan waar de bank mee rekent, dan kom je mogelijk in aanmerking voor rentekorting op je hypotheek.
  • AAN- & VERKOOP WONING - Bepaal met het rapport een reële vraag- of aankoopprijs als je in onderhandeling gaat.
  • AANPASSING WOZ - Vergelijk de woningwaarde met de WOZ-waarde. Is de WOZ-beschikking te hoog? Dan kun je daartegen (binnen 6 weken) bezwaar indienen.
  • OPNEMEN OVERWAARDE - Is je woning flink meer waard dan je resterende hypotheekschuld? Dan kun je deze ‘overwaarde’ misschien verzilveren (voor een verbouwing van de woning, aanvulling op het pensioen of andere investering).
  • FINANCIEEL ADVISEUR - Deel het woningwaarde rapport met je adviseur; deze helpt je graag met het maken van de juiste keuzes rond je geldzaken.

Benieuwd wat je woning op dit moment oplevert? Klik op onderstaande button en ontvang een gratis woningwaarde

Vraag een gratis woningwaarderapport aan

Of vrijblijvende waardebepaling bij u thuis

Wij willen graag alles weten van jouw woning, zowel de voor- als de nadelen, zodat we het optimaal in de markt kunnen zetten als je ons in wilt schakelen. Als bewoner ken je je woning als je broekzak. Daarom begint onze inzet altijd met een gesprek en rondleiding… waarbij jij ons je huis laat zien.